We zijn al vele jaren dealer van de backup service van Mindtime, dus :

White Rooster lost ook uw backup problemen op!

White Rooster biedt in samenwerking met Mindtime Online Backup een zeer veilige, scherp geprijsde, gebruiksvriendelijke en volledige automatische Online Backup Service aan.
Het belang van een regelmatige en betrouwbare backup wordt met de dag groter. Gegevens veranderen snel en steeds meer bedrijfsactiviteiten zijn in hoge mate afhankelijk van geautomatiseerde administratieve processen. Elke organisatie kan met de Online Backup Service van Mindtime werken zonder gespecialiseerde kennis van zaken en zonder de strenge discipline in acht te nemen, die het werken met de traditionele tapestreamers vereist.

Backup en recovery vindt volledig geautomatiseerd plaats via een breedbandverbinding. Alle data wordt vervolgens versleuteld verzonden en opgeslagen op onze beveiligde servers. Doordat de gegevens niet in hetzelfde pand worden bewaard als de originele data, blijft de backup bruikbaar na brand, waterschade, diefstal, virussen, etc. Met Mindtime Online Backup hebben bedrijven 24 uur per dag toegang tot hun bedrijfskritische data. Alle bestanden kunnen eenvoudig via de software of het Internet worden teruggehaald. Daarnaast kan er in geval van calamiteiten een koeriersdienst worden ingezet.

De software is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren op elke pc, laptop of server. Het enige wat u nodig heeft is een normale breedband verbinding. White Rooster helpt u bij het kiezen van de optimale abonnementsvorm en kan de installatie en configuratie van de software geheel voor u verzorgen.
Kijk hier  voor de tarieven en er zijn ook video's van Mindtime Backup of vraag hier een gratis proefaccount aan.

Hier staan wat video's, die de werking laten zien.                 Probeer alvast  gratis Online Backup van 1 Gb.


           

.